Povestea noastră

Platforma iauzece a fost creată de tânărul antreprenor Robert Matache cu scopul de a schimba sistemul educațional din Romania. Cu o experiență de peste 8 ani în lucrul cu elevi din diverse școli gimnaziale și licee, Robert a observat mai multe probleme în sistem. Astfel, încercam să aducem un plus de valoare societății prin aceasta platforma. Suntem noi pe piață, în plina extindere și visul nostru este să înlocuim scoală tradițională sau să tragem semnale de alarma asupra necesitații schimbării acestuia. Nu e o supriza pentru nimeni faptul că sistemul este învechit și țoață lumea se plânge de acest aspect, tocmai de aceea noi încercam să schimbam ceva. Practic, predam toate lecțiile care ar trebui predate în scoală în mod normal. Cursurile sunt variate și conțin informații valoroase de la experți din domeniu. Unele cursuri implica multa practica, exact cum ar trebui să fie și în scoală tradițională.

5
Instructori
70
Studenți
215
Cursuri Completate

“Cras tristique turpis justo, eu consequat sem adipiscing ut. Donec posuere bibendum metus.”

Robert Matache, Fondator

CINE SUNTEM

Suntem o echipa formata din tineri inovativi care spera să schimbe societatea. Punem mare accent pe tinerele generații și știm cât de important este că ei să fie educați corect, așa că dam ce este mai bun din noi să atingem aceste obiective.

CE FACEM

Avem o varietate de cursuri și sisteme. Unele sunt mai complexe, de exemplu cursurile despre educație financiara. Altele sunt mai simple, dar elementare, de exemplu cursul despre “Ce facturi trebuie să plătesc când stau singur?” sau “Cum se citește corect un contract?”. Credem cu tărie că aceste lecții trebuie știute de tineri, astfel fiind pregătiți pentru viață de adult ce îi așteaptă.

Echipa Noastră

Cunoaște instructorii noștri dedicați

team-5

Robert

Office Manager